“Ik ga uit van wie jij bent en ik geloof in jouw eigen kracht”.

Wat en hoe jij denkt voelt en doet, heeft te maken met wie jij bent en hoe jij in het leven staat en/of hoe jij in het leven wilt staan.

Wie ben jij, wie wil jij zijn? Hoe bewust ben jij van jezelf? Hoe staat het met de balans in je leven, compassie en zelfcompassie?

Om tot verandering in je leven te komen is het belangrijk om door middel van (zelf) reflectie tot meer bewustwording en inzichten te komen. Waar ben jij tevreden mee, wat werkt goed in je leven? Welke kracht en vaardigheden gebruik jij? Hoe kun je deze inzetten, waar wil je iets veranderen in je leven? Voel jij je vrij om te kiezen?

Ik geloof ik eigen kracht en vrijheid van keuze (ons geboortegeschenk). Ik geloof in hoofd, hart en buikverbinding. In onze buik zit onze kracht, gevoel en rust centrum. Vanuit dit centrum zijn wij in staat het leven aan te kunnen en te zoeken naar oplossingen wanneer het even niet zo soepel loopt in je leven. Ademhaling en ademkracht zijn bijzondere aspecten van ons mens zijn, waar wij veel meer bewust gebruik van kunnen maken. Denken, voelen en handelen zijn de drie aspecten waar ik aandacht aan besteed in mijn begeleiding. Graag zoek ik samen met jou waar jij die kracht en vaardigheden kunt vinden. Zodat jij deze kracht en (nieuwe) vaardigheden toe kunt passen in je persoonlijke leven zoals in je (liefdes) relatie en in de relaties met de mensen om je heen, zoals je kinderen, familie, vrienden en in je werkleven met je collega’s, werkgever, leidinggevende.

Graag zoek ik samen met jou, welke weg van begeleiden het beste bij je past.

Ik bied een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van 30 minuten. Wanneer je van mijn begeleiding gebruik wilt maken, dan stuur ik via e-mail (of post indien gewenst) een intakeformulier en overeenkomst toe. Als client kun je alvast het nodig (ervaringen en gebeurtenissen) voor jezelf structureren. Als counsellor kan ik mij goed voorbereiden op ons eerste begeleidingscontact.